Soendaplein 37

2023 TT Haarlem

023 - 527 16 14

Klantenservice

Ma - Vr: 9:00 - 18:00

Zat 10:00 - 17:00

Bedrijven

Wasserij en Stomerij in Haarlem

Weet u dat u bij ons ook terecht kunt voor het reinigen van bedrijfskleding? Steeds meer bedrijven voorzien hun medewerkers van bedrijfskleding. Over de reiniging van deze kleding worden lang niet altijd duidelijke afspraken gemaakt. 

Terwijl de ene medewerker zelf zijn bedrijfskleding wast, brengt een ander het naar de stomerij. Hieronder hebben wij enkele mogelijkheden uiteengezet, maar kijk bij ons dienstenpakket voor een totaaloverzicht van de mogelijkheden.

Overalls

De kwaliteit van uw bedrijf wordt in eerste instantie afgemeten aan de wijze waarop zij en haar medewerkers zich presenteren. Hygiëne is daarbij van uitzonderlijk belang. 

Het is belangrijk dat u zich realiseert: een eerste indruk maken kunt u maar één keer. 

Stomerij Garant kan u daarbij van dienst zijn, omdat wij ons gespecialiseerd hebben in het stomen en reinigen van grotere hoeveelheden artikelen.

Uniformen

Vele bedrijven zijn u al voorgegaan. 

Zowel gemeenten als banken, politie, brandweer en ander hulpdiensten, bieden hun kleding ter reiniging bij Stomerij Garant aan. 

Afhankelijk van de hoeveelheid en frequentie kunnen wij voor u een scherp tarief offreren, zodat het imago dat u naar buiten toe ook matched met uw bedrijfskleding.

Verzorgen van kantinewas

Naast bedrijfskleding kunt u bij ons ook terecht voor de dagelijkse was zoals handdoeken, vaatwasdoekjes, theedoeken, schorten, en ander kantinewas. 

Immers wij verzorgen de textielreiniging van uw hele bedrijf

Horecawas – tafellinnen – handdoeken

Stomerij Garant verzorgt ook onder andere de personeelswas en gastenwas van diverse hotels. 

Vanuit het standpunt dat wij totale service bieden, halen wij dagelijks de was op bij diverse bedrijven en hotels. Nadat deze was een zorgvuldige behandeling heeft gehad, zorgt Stomerij Garant dat deze was weer netjes kan worden opgehaald of brengen wij de was weer terug op locatie.

Onze service

Prestatiegericht wassen en stomen
Eigen kleding atelier
Eigen Cleaning services

Stomerij Garant is onderdeel van Modeatelier Rima en Gesy Cleaning Services. Deze krachten bundelen wij om efficiënt te werk te gaan en hoge kwaliteit te leveren.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We vertellen u graag meer op onze locatie in Haarlem

Stomerij
Bedrijven 1
Schone was
Scroll naar boven