Soendaplein 37

2023 TT Haarlem

023 - 527 16 14

Klantenservice

Ma - Vr: 9:00 - 18:00

Zat 10:00 - 17:00

Stomerij

Wasserij en Stomerij in Haarlem

Omdat u met Garant kiest voor gemak, voor professionaliteit en voor de betrouwbaarheid en motivatie van een echt familiebedrijf. Dienstverlening betekent volgens ons: u als klant zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen.

Vandaar ons alles-onder-één-dak concept met een eigen wasserij, stomerij, atelier en diverse aanvullende services. One stop shopping dus. Eenvoudiger en economischer kan het niet.

En u hebt de zekerheid dat de resultaten niets te wensen overlaten. We maken gebruik van moderne, milieubewuste technieken en combineren dat met een sterke logistieke organisatie en een klantgerichte benadering. Dát werkt!

Stomen en wassen

Zowel het stomen als het wassen van uw kleding en ander textiel gebeurt met de grootste zorgvuldigheid. We inspecteren de binnenkomende goederen op vervuilingsgraad en reparatiebehoefte. Vervolgens krijgen uw artikelen de behandeling die nodig is om ze er weer als nieuw te laten uitzien. Stomen, wassen, herstellen? Ook dat laatste is geen enkel probleem: we hebben een atelier in eigen huis die alle herstelwerkzaamheden vlekkeloos uitvoert.

Totaalservice

Bij het stomen en wassen maken we gebruik van eigentijdse, milieubewuste processen en producten. Doordat we de stomerij en de wasserij onder één dak hebben, profiteert u optimaal van de mogelijkheden. Stoom- en wasgoed kunnen in één rit mee en komen op één nota. Dat bespaart u tijd, werk en (administratie)kosten.

Tapijtreiniging

Het reinigen van tapijt is onze specialiteit en we weten dat er verschillende soorten vezels zijn die elk op een eigenwijze gereinigd moeten worden. Door de loop van de jaren heen hebben wij ervaring opgedaan om tapijt te reinigen met biologische middelen en een tapijt borstelmachine. Met deze tapijtreiniging machine verwijderen wij inloopvuil, vlekken en andere verontreiniging uit het tapijt zonder de vezels te beschadigen.

De door ons gebruikte middelen zijn niet schadelijk voor mens, huisdier en milieu. De vloerbedekking kan tijdens en direct na de reiniging gewoon worden belopen

Suede & Leer Reiniging

Voor het schoonmaken van Suede en Leder kunt u ook bij ons terecht

Onze service

Prestatiegericht wassen en stomen
Eigen kleding atelier
Eigen Cleaning services

Stomerij Garant is onderdeel van Modeatelier Rima en Gesy Cleaning Services. Deze krachten bundelen wij om efficiënt te werk te gaan en hoge kwaliteit te leveren.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We vertellen u graag meer op onze locatie in Haarlem

Stomerij
Stomerij 1
Schone was
Scroll naar boven